Safety Shoes, Worker Shoes, Safety Boots, Boots Military - 7 Mile Footwear
  • kpu-sport-and-lightweight
  • 7-mile
  • zhenshu

WELCOMETO PABRIK kita!

Gaomi 7 Mile iki diadegaké ing taun 2000 lan duwé spesialisasi ing produksi Footwear safety sesuai karo EN ISO 20345 supaya tekan .7M pasar Eropah wis certified ISO 9001 karo organisasi banget efektif lan fleksibel, saged aturan prices paling competitive ing pasar, nganti 6-7USD / pasangan sepatu dhasar karo sertifikat Eropah, lan karo produksi saka 50,000 pasangan sepatu saben sasi karo luwih saka 100 buruh.

  • bab-banner-1

Baru

Napa Pilih kita

tampilan video

certificate

WhatsApp Online Chat !