Безбедност чевли, Работничко чевли, безбедност чизми, Воена чизми - 7 Миле Обувки
  • kpu-sport-and-lightweight
  • 7-mile
  • zhenshu

WELCOMEна нашата фабрика!

Gaomi 7 Миле е основана во 2000 година и е специјализирана за производство на обувки за безбедност во согласност со EN ISO 20345, со цел да стигнат до европскиот пазар .7M е сертифициран по ISO 9001 со многу ефикасна и флексибилна организација, способни да нудат најконкурентни цени на пазарот, до 6-7USD / пар за Основни чевли со европски сертификат, а со производство од 50.000 пара чевли месечно со повеќе од 100 работници.

  • за-banner-1

Нови пристигнувања

Зошто Изберете нас

прикажување на видео

certificate

WhatsApp Online Chat !