Safety Shoes, Shoes punëtor, Siguria çizme, çizme ushtarake - 7 Mile Këpucë
  • kpu-sport-and-lightweight
  • 7-mile
  • zhenshu

WELCOMEnë fabrikën tonë!

Gaomi 7 Mile është themeluar në vitin 2000 dhe e specializuar në prodhimin e kepuceve sigurisë në përputhje me EN ISO 20345 në mënyrë që të arrijnë .7M tregun evropian është i certifikuar me ISO 9001 me një organizatë shumë efektive dhe fleksibël, të aftë për të ofruar çmime më konkurruese në tregu, deri në 6-7USD / palë këpucë për bazë me certifikimin Evropian, dhe me një prodhim prej 50.000 palë këpucë në muaj me më shumë se 100 punëtorë.

  • rreth-banner-1

Arritje të reja

pse na zgjodhet ne

ekran Video

certificate

WhatsApp Online Chat !