Kasalametan sapatu, Gelut sapatu, kaamanan Sapatu, Sapatu Militér - 7 mil footwear
  • kpu-sport-and-lightweight
  • 7-mile
  • zhenshu

WELCOMEka pabrik kami!

Gaomi 7 mil didirikan dina 2000 sarta specializes di produksi footwear kaamanan luyu jeung en ISO 20345 guna ngahontal .7M pasar Éropa geus Certified ISO 9001 mibanda hiji organisasi pohara efektif sarta fléksibel, sanggup maturan harga paling kalapa dina pasar, nepi ka 6-7USD / pasangan pikeun sapatu Dasar jeung sertifikasi Éropa, sarta ku produksi 50,000 pasang sapatu per bulan kalayan leuwih ti 100 pagawé.

  • ngeunaan-banner-1

Arrivals anyar

Naha Pilih Us

tampilan video

sertipikat

WhatsApp Online Chat !